Plastische

Chirurgie

in Istanbul.

Haar

Lipo

Cosmetisch

BBL

Lokaal

Cosmetisch

Consult

Kwaliteit bij IntMedical.

Onze partners zijn al meer dan 20 jaar de specialist in cosmetische ingrepen. Wij werken enkel met zorgvuldig geselecteerde artsen en klinieken om u topkwaliteit en het gewenste resultaat te kunnen garanderen. 

De nieuwste technologie.

Wij werken volgens de modernste standaarden en met de nieuwste technologie om u te voorzien van de juiste professionele cosmetische ingrepen die u verdient. Onze artsen werken louter met moderne apparatuur en u wordt tijdens uw verblijf in een 6-sterren hotel behandeld in een uitstekende kliniek in Istanbul.

Cosmetische ingrepen van iedere vorm.

Ieder mens wordt ouder of heeft zijn gebreken. Wij begrijpen dat maar al te goed. Hiervoor hebben wij een brede selectie aan cosmetische ingrepen die wij voor u kunnen verzorgen bij onze hoog aangeschreven klinieken in Istanbul.

Wij zijn gespecialiseerd in haartransplantaties, liposucties en neuscorrecties, maar u kunt voor elke soort cosmetische ingreep bij ons terecht voor een consult. Wij zullen altijd prioriteit stellen bij uw wensen.

Heeft u het gevoel dat uw lichaam niet in verhouding is?

Wij laten u weer stralen.

Hoe wordt de ingreep verzorgd?

U kunt bij ons in Nederland langskomen voor een consult. Hier gaan wij met u doornemen wat uw wensen zijn met betrekking tot uw uiterlijk en welke ingreep u voor ogen had. Na enkele foto's en metingen zullen wij hierna contact leggen met onze hoog aangeschreven artsen in Istanbul.

U kunt zelf bepalen wanneer de ingreep u uitkomt. Hierna verzorgen wij alles rondom de reis, het verblijf, de ingreep en de bijbehorende nazorg in Nederland.

Onze werkwijze

In 5 simpele stappen, zorgeloos geregeld.

Bij IntMedical verzorgen en begeleiden wij u met het volledige proces.
Boek jouw behandeling
1

Het consult

U komt langs bij ons op kantoor voor een vrijblijvend consult. Onze specialisten staan u te woord en komen samen met u tot een besluit dat aansluit op uw persoonlijke wensen en verwachtingen. Bij dit consult, dat plaatsvindt in Nederland, zullen wij foto’s nemen en deze samen met uw gegevens delen met onze dokters.
2

We stellen een plan op

Zodra onze specialisten uw consult hebben beoordeeld, krijgt u een offerte opgestuurd. Als alles in orde is, boeken wij uw vlucht, verblijf en vervoer.

U hoeft enkel een geschikte datum te vinden, verder verzorgen wij de volledige planning en organisatie voor u!
3

VIP-vervoer en -verblijf

U geniet een week lang van uw 6-sterren hotel en de prachtige historische stad Istanbul. U zult ook voorzien worden van leuke reistips om van uw ingreep gelijk een mooie reis naar Istanbul te maken.

Terwijl u in luxe verblijft en geniet zullen wij VIP-vervoer van en naar de kliniek voor u verzorgen, zodat u volledig uit kunt rusten.
4

Geniet van het prachtige resultaat.

Onze zeer ervaren en met zorg uitgekozen artsen gaan uiterst zorgvuldig te werk om u te voorzien van een topresultaat en uw ingreep zo pijnloos mogelijk te laten verlopen. Uw zorg is onze zorg.

U zult zich weer mooier en zelfverzekerder voelen door uw gewenste behandeling!

Klanttevredenheid is onze topprioriteit en focus.
5

Nazorg in Nederland

U komt na 3 maanden langs bij één van onze vertrouwde partners in Nederland voor nazorg.

Dit valt binnen uw pakket en is geheel kosteloos.

Onze artsen zullen tijdens dit bezoek kijken of alles naar wens is, u adviseren over de nazorg van uw behandeling, en al uw vragen beantwoorden.

Ontdek IntMedical.

Uw zorg, is onze zorg. Na uw behandeling in Istanbul, bieden wij ook de nazorg in Nederland. U kunt dus gerust na, uw behandeling in Nederland terecht voor nazorg.

VIP

IntMedical is de enige internationale  kliniek dat dit van deze standaard op een betaalbare manier aanbiedt. 

All-inclusive VIP transport.

U wordt opgehaald van de luchthaven door onze uitgekozen chauffeurs, met luxe voertuigen. U hoeft zich dus niet druk te maken om het vervoer. Dit wordt compleet door ons verzorgd. Verder wordt u ook veilig vervoerd en opgehaald van- en naar onze klinieken. 

28

Jaar ervaring

13

Gecertificeerde professionals

3

Top-klasse behandelingen

300+

Ingrepen uitgevoerd

50+

Tevreden klanten in 2022

4,9

Gemiddelde rating

128

Vluchten

Begin uw dag stralend met uw gewenste uiterlijk

Uw zorg is onze zorg, wij dragen graag bij aan uw geluk.